DYLAN

Dylan är en blandrashund från Spanien. Han är en riktig buse med enorm energi. Född i Juli 2010 och hittades som valp (4 veckor) på motorvägen utanför Malaga. Han kom till oss när han var 6 månader gammal.

Han är vinthundsblandning och därav älskar han att springa! Det är lätt att bli hans vän och han tror att han är mindre än vad han är. En riktig knähund som helst ska sitta i knät och sova under täcket på nätterna. Lättlärd, smart, rolig, glad och sprallig beskriver hans bästa sidor.

Han har dock en del rädslor som smällare/fyrverkerier, skrivaren hemma, konstiga ljud, konstiga (enligt honom) människor ute, en del mötande hundar på promenaden, katter mm. Antingen visar han rädsla genom att skälla eller så skakar han och tar svansen mellan benen. Det förstnämnda är mer vanligt.

Dylan älskar att leka med både hundar och människor. Kampa och dra är hans favoritlek.

Dylan är väldigt, väldigt lättstressad då han inte haft en så bra uppväxt. Och passivitetsträning är A&O just nu, och kommer nog alltid att vara! Han har blivit bättre på att koppla av sedan han kom men jag kan inte gå med honom i för stissiga miljöer.

Han är underbart och charmar de flesta! Min fina lilla kille

2 kommentarer

 1. Hur hittade ni Dylan? Kommer han från SOS? Skulle jättegärna vilja adoptera en hund därifrån i alla fall – eller något likandne ställe.
  Ha en god fortsättning och ett gott nytt år!

  Gilla

 2. Hej Malin!
  Vad underbart vacker Dylan är! Kommer han från SOS? Om någon vecka kommer en till mej därifrån 🙂 Vad fin din blogg är, vart i Sverige är ni?
  Mvh
  Lise-Lotte

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s