MALIN

Jag heter Malin och är född i Nacka utanför Stockholm där vi också bor idag. Jag, Husse Micke och Dylan. Mitt intresse för hundar har alltid varit stort och jag har alltid älskat hundar. Familjens hund skaffade vi när jag var 12 år då jag tjatat i flera år. Det blev en Shiba vid namn Dennis.

När jag senare kände mig mogen att skaffa hund tog jag chansen när jag var nere och jobbade på SOS animals i Spanien för andra gången. Jag träffade Dylan som då var 4 månader gammal och kunde inte hålla mig från att adoptera honom. Husse Micke och jag är idag överlyckliga att ha detta yrväder.

Dylan har hjälpt mig att börja intressera mig för hundar med lite problem och det har gjort mig väldigt insatt i hundvärlden. Träffat många nya vänner och startat en informativ sida som handlar om hund. MBV hund. Länken till sidan hittar du under länkar.

4 kommentarer

  1. Hej! 🙂
    Jag heter Maria, och var nere på SOS animals i oktober i år. Jag kommer att skriva ett arbete i skolan om det, och undrar om det skulle gå bra om jag kunde få låna några bilder av dig? Det kommer såklart att stå med i källhänvisningarna i så fall 🙂 Hör gärna av dig till min mail vad du tycker
    //Maria

    Gilla

  2. Hej! JAg skulle vilja veta var du köpt den grön/lina selen? Skulle hemskt gärna vilja ha en likadan till min tik. Mejla mig gärna! Med vänlig hälsning, Hanna

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s